Testcentrum
Covid-19

logo_med137

PCR TEST | ANTIGEEN(SNEL) TEST | PCR TEST VOOR REIZEN

BLOEDAFNAMES | THUISZORG

 

EEN AFSPRAAK MAKEN

elke dag open


Maandag tot vrijdag

12:00 - 14:00

Zaterdag & zondag
+ feestdagen

12:00 - 14:00

Een noodgeval? Contacteer ons +32 (0)475 246 246

* Mondmasker verplicht

Open op 31/12 - 10u - 13u

En op 1 januari 10.00 - 13.00 uur

De verschillende tests

1

PCR-test & PCR Reistest

Hebt u symptomen ?
Een vertrek naar het buitenland ?
Wij zorgen dat u het resultaat ontvangt binnen 24-48u.

Dient u een dringende PCR test uit te voeren voor een vertrek naar het buitenland ? Wij zorgen voor het resultaat binnen 30 tot 60 minuten. Contacteer ons voor meer informatie.

2

Antigeentest (RAT)

Heb je symptomen? Gaat u naar het buitenland? Resultaat binnen 15 minuten

QuickTesting

3

Griep/Influenza testen

De INFLUENZA-sneltest kan met zekerheid de aanwezigheid van influenza A- en B2-virussen vaststellen. (15min)

4

Bloedafname

Voor een bloedonderzoek kunt u elke dag bloed afnemen. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Thuiszorg

Gezondheidsprofessionals aan uw zijde

Bij een medisch voorschrift komen onze verpleegkundige diensten tussen, zowel ter plaatse in ons kabinet als aan huis en dit voor de regio Brussel en omstreken.

EEN AFSPRAAK MAKEN

Veel gestelde vragen

Aarzel niet ons te contacteren indien u bijkomende informatie wenst.

EEN AFSPRAAK MAKEN

Sedert 5/10/2022 komt de prijs voor een standaard reistest op 50 euro. U ontvangt de resultaten binnen de 24 tot 48u.

Voor een dringende PCR-reistest (30-60min) kunt u contact opnemen met onze oproepdienst.

Indien u een PCR test wenst te doen, dient u over een activatiecode te beschikken. Deze code, ook wel CTPC code genaamd, is een unieke code bestaande uit 16 cijfers welke u de mogelijkheid biedt een afspraak te maken in een testcentrum teneinde een PCR test te laten uitvoeren. Klik hier  Get CTPC CODE om uw code aan te vragen. 

Attention : Depuis le 17/10/2022, la prescription d’un test pour une personne symptomatique devra être faite sur base d’une évaluation clinique par un médecin. En cas de symptômes récents (< 5 jours), un test ANTIGÉNIQUE doit être privilégié. Pour les personnes présentant des symptômes depuis 5 jours ou plus, un test PCR est recommandé.

Voor meer informatie : sciensano

U ontvangt de resultaten van een antigeen(snel)test binnen het kwartier. Wij drukken onmiddellijk uw resultaat af en overhandigen u een certificaat met QR-code. Dit resultaat zal tevens zichtbaar zijn op uw CovidSafe applicatie en op mijngezondheid.belgie.be

De resultaten van een PCRtest worden zowel per sms als per e-mail overgemaakt en dit binnen een tijdspanne van 24-48u. (PCR sneltest – hier ontvangt u het resultaat diezelfde dag, middels betaling van een supplement)

Voor een dringende test vragen wij steeds contact op te nemen met onze dienst van wacht op het nummer 0475 246 246

Maak reeds uw QRcode aan via het formulier ‘quick check in’. Dit zorgt ervoor dat u tijd uit spaart wanneer u langskomt in het centrum. "Quick Check-in Form

PCR test (nasaal), wij maken gebruik van betrouwbare PCR test. Deze worden geanalyseerd in erkend aangesloten laboratorai van SYNLAB BELGIUM.

Antigeentest (nasaal, Biosynex Covid-19 Ag BSS) goedgekeurd door Sciensano.

Influenza griep test – de gebruikte techniek laat ons toe het virus op te sporen zelfs indien sprake van gemuteerde vormen.

  

Heel wat landen maken gebruik van de PCR test en een niet-covid-19 verklaring om toegang aan de grenzen te verlenen. Onze methode is aldus geldig in al deze landen. Opgelet : De landen waarin een reisbeperkingen van toepassing is door Covid-19 hebben niet dezelfde regelgeving. U gelieve dit aldus zeker na te kijken voor uw vertrek.

Over het algemeen zijn de neveneffecten/bijwerkingen en symptomen miniem. Sommige personen ondervinden een tintelend gevoel in de neus of hebben last van een loopneus. Deze symptomen verdwijnen in principe na enkele uren.

U gelieve zich aan te melden uitgerust met een door uw huisarts ingevulde en ondertekende analyseaanvraag, alsook een vignet van uw mutualiteit.

Indien u voor uw kind komt, raden wij u steeds aan uw kind een dag of twee voor de bloedafname hierover te informeren. Dit zal ervoor zorgen dat uw kind zich niet nodeloos ongerust maakt.

OPGELET : Geen enkel onderzoek zal plaatsvinden indien u niet over een voorschirft van uw huisarts beschikt. Resultaten worden nooit telefonisch doorgegeven.
De omstandigheden waarin u zich dient te bevinden voor bepaalde onderzoeken (nuchter,…) kunnen varieren afhankelijk van de uit te voeren analyses. Aarzel niet contact op te nemen met uw huisarts mocht u hieromtrent nog (bijkomende) vragen hebben.

Maatregelen voor reizen
(covid-19)

 Consulaire informatie alsook reistips kan u terugvinden via Diplomatie België

 

PCR TEST
TEST ANTIGEEN

Volledige vaccinatie

Alle reizigers


PCR TEST
TEST ANTIGEEN

Volledige vaccinatie

vanaf 18 jaar


PCR TEST


Volledige vaccinatie

vanaf 11 jaar


PCR TEST


Volledige vaccinatie

Alle reizigers

Wilt u
een afspraak maken?

EEN AFSPRAAK MAKEN

 Consulaire informatie alsook reistips kan u terugvinden via Diplomatie België

 

Onze gebruikers zijn gelukkig en gezond

"Ik krijg al mijn recepten via deze app. nu hoef ik nooit meer mijn tijd te verspillen door naar een dokterspraktijk te gaan en in de wachtkamer te zitten!"

Theo James

"Ik hou van mijn dermatoloog die ik op deze app heb gevonden! Ze is zeer professioneel en het is zo gemakkelijk om gewoon te chatten of te videobellen wanneer ik iets nodig heb!"

Emilia Munro

"Ik heb deze app gedownload toen ik super ziek was en had binnen 15 minuten een arts die me een recept uitschreef! Wat een levensveranderende app!"

Branden Griffiths

Info & contact

Adres

Keizer Karellaan 137
1082 Sint-Agatha-Berchem

Toegang voor personen met een beperkte mobiliteit

*Mondmasker verplicht